Facebook en contact:  

-->
   

Kerstgroet Pastor Thomas

Beste mensen van de Emmanuel parochie, hartelijke groeten van pastor Thomas vanuit India.
Kerstmis komt dichtbij . Ik wil u allen een zalig kerstfeest toewensen.
Vanwege de verspreiding van het coronavirus zal kerstmis dit jaar anders zijn in de hele wereld, anders als dat wij gewend waren.

Het evangelie vertelt ons dat Jezus geboorte licht bracht voor alle mensen die in het donker zijn gebleven. Daarom hopen wij dat kerstmis dit jaar licht zal brengen vanuit het donker dat corona brengt.
Ik ben nu werkzaam bij een parochie niet ver van mijn familie. Mijn broer Paulus is 3 weken geleden overleden , na een ziekte van anderhalf jaar. Hij werd behandeld voor een hersentumor.

Corona ziekte en de afsluiting  van het leven  maakt alles anders hier. Het normale leven is moeilijker geworden voor vele mensen.  Vele mensen hebben problemen met eten , drinken en andere behoeften van het leven. Zoals jullie weten is er in de Emmanuel parochie het Pastor Thomas Fonds dat wordt gesteund door een groot aantal mensen.
Vanuit de opbrengsten van het fonds  heb ik een aantal ouders met hun kinderen geld gegeven om eten te kunnen kopen.  Dat wil ik graag blijven doen en hoop dat de crisis snel over zal zijn.  Ik dank alle mensen die mij financieel  steunen om dit waar te kunnen maken.
Ook dank ik  de leden van het Pastor Thomas Fonds voor het organiseren van activiteiten  zoals de verkoop van kerstbomen erwtensoep en rookworsten enz.
Ik dank jullie allemaal namens de kinderen en hun ouders  die hulp hebben mogen ontvangen van het fonds waar jullie voor gegeven hebben.

Ik wens u allen een gezegend kerstfeest toe.

Vriendelijke groeten,

Pastor Thomas

   
© ALLROUNDER